Een voorstelling als inspiratiemoment of als extra feestelijk tintje is een meerwaarde voor een opening, afsluiting, jubileum, bedrijfsfeest of congres.
Op locatie, in een theater of in TAMTAM's werkplaatstheater

 

TAMTAM maakt al jaren geregeld theater op maat voor dit soort bijzondere gelegenheden.

Soms is dat een bestaande voorstelling zoals To Have Or Not To Have die iets wordt aangepast, maar ook kan er een hele voorstelling of zelfs animatiefilm op maat worden gemaakt.


Voorstelling op maat
We kunnen bijvoorbeeld uitgaan van Roestige Spijkers en Andere Helden 
Deze voorstelling heeft een techhnische set-up die gebruikt kan worden om een voorstelling op maat te maken voor uiteenlopende gelegenheden. 
TAMTAM 's lange ervaring staat garant voor een bijzondere visuele theaterervaring, veelal zonder tekst maar met een begeleidende soundtrack. 
Neem contact op voor de mogelijkheden

Animatiefilm op maat
Ook kan in samenwerking met bezoekers van een evenement of feest een stopmotion animatiefilm worden gemaakt met op de locatie of bij de doelgroep gevonden voorwerpen.
Zie Vindingrijk het project dat we in 2013 deden als artist in Residence in het Kröller Müller Museum.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Voorbeelden: 

Cultuurcongres 2018 van de Provincie Overijssel 

Voor het jaarlijks Cultuurcongres  van de Provincie Overijssel maakten we in november 2018  de openingsvoorstelling naar aanleiding van het thema: Over Grenzen. We baseerden ons op de speech van de gedeputeerde Hester Maij en produceerden een live animatie compleet met soundtrack over het thema waarbij we onder andere gebruik maakten van de kaart van Overijssel. 


Afscheid en decoratie directeur Witteveen & Bosch
Onderstaand een voorbeeld van een korte voorstelling die we maakten voor ingenierusbureau  Witteveen en Bosch. Gevraagd werd een korte act voor op een groot schouwburgpodium en ongeveer 300 kijkers die betrekking moest hebben op de scheidende algemeen directeur die ook geridderd zou worden.. 
Het werd een voorstelling met diens stiekem bijeengeraapte persoonlijke en kenmerkende spullen. Hierbij werden ook de thema's die zijn persoon en stijl van leiding geven kenmerkten gebruikt als onderwerp en vormthema. De voorstelling duurde 15 minuten en werd begeleid door een ter plaatse gemixte soundtrack.

 

Dit zijn enkele foto's van deze voorstelling (foto's Gerard Dubois)