Atelier TAMTAM:
Scheepvaartstraat 7  7411 MB Deventer


Routebeschrijving 


Zoek de route op googlemaps

Vanaf station NS: ±10 minuten lopen:
Neem uitgang centrumzijde en ga linksaf. Ga niet het water over maar loop onderlangs bij de hoge kantoren en volg de gracht ook na de kruising tot volgende kruising bij Saxion hogeschool (links). Daar bij stoplichten rechtsaf de Mr. H.F. de Boerlaan op. Doorlopen tot bij het tweede stoplicht en daar oversteken en de Mr. H.F. de Boerlaan blijven volgen op de ventweg links. Bij de eerste straat gaat u links en loopt u tot bij een pleintje aan het water. Daar ziet u bovenstaand gebouw. De ingang is de grijze deur op de kop van het gebouw. 

Vanaf A1:
Neem afslag Deventer Centrum, en volg richting Centrum, linker rijstrook aanhouden tot aan benzine station rechts, daarna rechterrijstrook aanhouden. De weg maakt een zigzag over een sluis en daarna volgt een stoplicht. Daar gaat u rechtdoor en neemt gelijk de eerste weg rechts: De Noordzeestraat. Doorrijden tot aan het water en linksaf langs het water rijden tot aan het eind van de lange loods. Op de kop van de loods het voormalig havencafé, daar is de ingang. U kunt er gratis parkeren.

Vanuit Centrum Deventer met auto of fiets (vlakbij):
Neem de weg langs de IJssel (Welle) in zuidelijke richting. Volg de weg die ietwat slingert, tot bij een T-kruising bij de sluis. Daar bij de stoplichten links en direkt de eerste weg weer rechts: De Noordzeestraat.
Doorrijden tot aan het water en linksaf langs het water rijden tot aan het eind van de lange loods.
Dat is de ingang. Daar kunt u gratis parkeren of de fiets neerzetten.

Vanaf Zwolle:
Over de dijk via Wijhe Olst bij de eerste rotonde in Deventer linksaf en dan de weg langs de IJssel helemaal volgen, onder twee bruggen door tot voorbij Deventer-centrum tot bij een T-kruising met stoplichten tegenover een hele hoge silo. (Mr. H.F. de Boerlaan). Daar bij stoplichten links en meteen weer rechts (Noordzeestraat) doorrijden tot aan het water en boten. Daar linksaf langs het water rijden tot aan het eind van de lange loods. Dat is de ingang. Daar kunt u gratis parkeren of de fiets neerzetten.

Vanaf Raalte:
Over Raalterweg Deventer in, bij tweede stoplichten linksaf richting A1-Amsterdam-Zutphen. Dit is de rondweg (Hanzetracé).
(Begin hier de stoplichten te tellen...) Deze weg volgen en bij vierde stoplicht bij Piramidevormig kantoor (Van der Bijl Autoverhuur) rechtsaf, dan tweede links en op het eerste pleintje links is het gebouw.