Stageplaats beeldend theatermaker 27-11-2017

TAMTAM biedt aan:

Stageplaats beeldend theatermaker

een perfecte stage voor iemand die zelf theatermaker wil worden of al is en zich verder wil bekwamen, maar ook voor iemand uit de hoek van de beeldende kunst of animatie die meer wil leren over de theatrale kant van kunst..

De stage die we aanbieden begint op het moment dat we een nieuwe filmische live animatie voorstelling gaan maken als opvolger voor onze succesvolle Roestige Spijkers & Andere Helden.
Die voorstelling speelden we de afgelopen jaren al in 13 landen en ook op festivals in Nederland als Oerol, Noorderzon, Zwarte cross, Deventer op Stelten, Wonderstroom
 

Small disasters
Ook nu weer maken we een tekstloze visuele voorstelling op het snijvlak van theater, beeldende kunst, video en muziek. "Small disasters" is de werktitel.

We gaan die maken met beeldend kunstenaar Jeroen van Westen en regisseur Aus Greidanus Sr. als begeleiders.

Bij deze productie hebben we ruimte voor een veelzijdige stagiaire. Omdat we een relatief klein gezelschap zijn is het een stage waarbij je het hele productieproces doormaakt en van de eerste research de voorstelling ziet ontstaan. Daarnaast doen we ook zelf de PR, de verkoop en maken we in eigen beheer de trailers, promovideo's en flyers en posters en dergelijke. Je maakt dus het theatermaken van alle kanten mee.
 

Functies
De functies van de stagiaire zijn dan ook niet echt vastomlijnd maar hangen af van de talenten van de persoon.
Gewoon overal mee meehelpen, zoals we ook zelf alles doen. En tijdens het werk is er voldoende tijd om over de theorie en de praktijk te praten en veel te leren van twee theatermakers met 38 jaar ervaring...
In ieder geval verwachten we een serieus en goed georganiseerd iemand die doelgericht taken kan uitvoeren als: notatie en videoregistratie van de resultaten van de research en de sessie met de inspirators, bijhouden van het scenario, meedenken en input geven over vorm en inhoud van de voorstelling, video en audio opnames helpen maken, objecten en miniatuurdecors helpen bouwen en prepareren helpen in de AV studio en meer. Graag ook iemand met gevoel voor humor en relativeringsvermogen.
 

Waar en wanneer
Stageplaats: Deventer op 10 minuten lopen van het station ( tot 1 januari Scheepvaartstraat 7,  Na 1 januari Hanzeweg 45M)
Duur stage: Tussen nu en mei 2018, aantal dagen per week en werktijden in overleg
 

Belangstelling? Mail complete CV naar reactie(at)tamtamtheater.nl