Waar Covid goed voor was... 29-09-2021

Waar een lockdown goed voor kan zijn: 2 nieuwe voorstellingen!
De Covid periode heeft twee nieuwe TAMTAM voorstellingen opgeleverd die we anders nooit gemaakt zouden hebben!
In plaats van buitenlandse tournees bleven we thuis en maakten in de eerste lockdown The Tube en in de tweede GARAGE.
Wat toevallig ontstond blijkt nu een mooie aanwinst op het repertoire: twee veelzijdig inzetbare producties. Voor zowel op festivals of evenementen als voor in de theaterzaal.

The Tube

Een kijkbuistheater met beeldende eenpersoons voorstellinkjes van 2 minuten
Afgelopen zomer 9 dagen succesvol op Deventer Op Stelten in een door ons tot galerie omgetoverde leegstaande winkel.  Gemiddelde speeltijd: 4 uur per dag. Geschikt voor binnen en op beschutte buitenlocaties.
 

GARAGE

GARAGE is een cabareteske mini-sitcom met jaren ‘60 saus met een ouderwetse speelgoedgarage en nostalgische modelautootjes in de hoofdrol. We zien de auto’s in hilarische scènes en horen de live gesproken stemmen van garagehouder Joop, monteur Sjakie en de diverse klanten in dialogen met humor, vet als de vloer van de werkplaats. Dat alles verbonden fake polygoonfragmenten.

Oorspronkelijk gemaakt als keukentafelvoorstelling voor bij mensen thuis is er nu ook avondvullende theaterversie met minicamera’s, live video-editing en een groot scherm. Afgelopen zomer 12 maal gespeeld in het nieuwe MIMIK-theater in Deventer.