Laatste POPup night!  

POP-up nights in het TAMTAM werkplaatstheater waren spannende theatergebeurtenissen met ongebruikelijke inhoud. Omdat TAMTAM gaat verhuizen houden helaas de POPup night op.

22 en 23 november
Laatste voorstellingen in TAMTAM’s werkplaatstheater  
Reserveer nu!

TAMTAM’s werkplaatstheater in het Havenkwartier gaat definitief dicht. De werkplaats gaat verhuizen naar een kleinere ruimte een paar straten verderop waar helaas geen plaats meer is om publiek te ontvangen. Wel zullen er af en toe nog try-outs voor zeer kleine groepen mogelijk zijn. Het besluit te gaan verhuizen is enerzijds ingegeven doordat TAMTAM te vaak op tournee is om nog veel in de eigen werkplaats te kunnen spelen en ook omdat de huur in het Havenkwartier simpelweg te hoog werd.

Nog één keer!
Iedereen die ooit hoorde hoe leuk het was maar nooit kon komen kijken krijgt nog één keer de kans een voorstelling bij TAMTAM mee te maken. Op woensdag 22 en donderdag 23 november is Roestige Spijkers & Andere Helden ( de theaterversie van 70 minuten) te zien.

Aarzel niet maar reserveer direct via www.tamtamtheater.nl/reserveren_werkplaatstheater

Meer over de voorstelling  /  Trailer Youtube  / Nietjestango Youtube  / Meer over TAMTAM
Wanneer: Woensdag 22 en donderdag 23 november 2017 aanvang 20.00 uur
Waar:  TAMTAM werkplaatstheater, Scheepvaartstraat 7, 7411MB Deventer
Duur: 70 minuten
Entree: €10,-    Reserveren wordt aangeraden 
                      


Internationaal succes
Roestige Spijkers & Andere Helden reisde al naar festivals in Nederland, Zwitserland, België, Tsjechië, Taiwan en Oostenrijk, Polen, Noorwegen, Macau, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Engeland. In het Poolse Lodz won TAMTAM er de tweede prijs voor beste voorstelling mee.

Over de voorstelling
Roestige Spijkers & Andere Helden is een live gespeelde animatiefilm met gevonden voorwerpen in de hoofdrol. Zonder tekst maar met een verrassende soundtrack. Het is de film en de making-of tegelijk! Twee spelers werken achter een animatietafel en op een groot scherm verschijnen prachtige beelden en vindingrijke metamorfosen.
Oud karton wordt woestijn, een zaag wordt zee, nietjes dansen tango en werkhandschoenen spelen Romeo en Julia. Het is theater dat werkt als een oplader. Vertederend, verontrustend, fantasievol.
Deze voorstelling is bedoeld voor volwassenen maar ook geschikt als familievoorstelling vanaf 8 jaar.

"Ga kijken als u de kans krijgt... geniale manipulatie …. festival van de metamorfose"  Aus Greidanus Sr.
"Een visueel pareltje van zeer hoog niveau" Freek Neijrinck in De Wereld van het Poppenspel
‘Rusty Nails will never be the same again” Jury theaterprijs festival Karuzela, Lodz Polen