Roestige Spijkers & Andere Helden
Visuele poëzie met gevonden voorwerpen

Roestige Spijkers en Andere Helden is een voorstelling met meerdere verschijningsvormen die makkelijk aan te passen is aan verschillende locaties en soorten publiek.

Voor volwassenen en voor jeugd, zowel voor piepkleine als grote podia en voor op locatie.
Er zijn 4 verschillende basisversies en 3 verschillende formaten van deze voorstelling die in allerlei combinaties gespeeld kunnen worden. Van act voor grote festivals en evenementen tot avondvoorstelling met pauze en van familievoorstelling tot inspiratiemoment bij congres of bedrijfsfeest. Voor volwassenen en voor jeugd, zowel voor piepkleine als grote podia en voor op locatie.

Combinaties
Het is voor theaters heel voordelig om een jeugdvoorstelling of cultuureducatievoorstellingen en een avondvoorstelling te combineren aangezien ze in hetzelfde decor staan
Vraag vrijblijvend een offerte aan

De 4 versies

15 minuten versie: 
De Oerol-versie, speciaal voor festivals en evenementen waar 5 tot 8 keer per dag gespeeld kan worden op een speciale locatie door TAMTAM als in te richten als intiem miniatuurtheater, desgewenst met kassa voor de deur. 
Dit kan een leegstaande winkel of een historisch pand zijn.
Ook ideaal als korte openings-act of cultureel intermezzo voor festivals of congressen.

Kan gespeeld worden in alle 3 de onderstaande techniekversies.


35 minuten versie:
Eigenlijk een complete voorstelling waarbij de kijker echt wordt ondergedompeld in de wereld van gevonden voorwerpen. De uitgebreide versie van de Oerol-variant met deels dezelfde scènes maar dan meer uitgewerkt en ook een aantal geheel nieuwe scènes. Kan ook in alle 3 de techniekversies en voor dezelfde gelegenheden. Tot maximaal 5 keer per dag op elke locatie gepeeld worden.


60 minuten versie: 
De 35 minutenversie aangevuld met losse nummers die het spel onder de camera combineren met driedimensionale scènes. Samen tonen ze de onverwachte talenten van wegeworpen dingen als acteurs. Een aantal scènes worden begeleid door live muziek.
Kan zowel voor volwassenen, als jeugdvoorstelling (ook cultuureducatie) of als familievoorstelling. Voor deze versie is een theaterzaal noodzakelijk.


80 minuten theater versie (met pauze):
De meest uitgebreide versie met nog meer bijzondere scènes en een aantal klassieke nummers uit het TAMTAM repertoire voor deze gelegenheid in een nieuw jasje gestoken.

 

Dit zijn de drie formaten waarop de voorstelling gespeeld kan worden:

Klik op de link voor de technische riders als PDF

Versie 2  in een door ons tot theater verbouwde garage

Versie 1: Grootbeeld TV versie. Het beeld is te zien op een 46 inch TV. Bestemd voor kleine ruimtes en publiek tot ongeveeer 50 personen

Versie 2Medium projectiescherm ( 2.50m breed) Voor kleine zaal en publiek tot ongeveer 150 personen

Versie 3: Groot Projectiescherm ( 4.00 m breed) Voor middelgrote en grote zaal en veel pubiek.

Voor maatwerk en advies neem gerust contact met ons op