Theaterwerkplaats TAMTAM:
Hanzeweg 45M
7418AV Deventer

( Navigatie:of Google maps: Tussen Kamperstraat 6A en 8A )


Routebeschrijving 


Bekijk in Google Streetview

Vanaf station NS: ±15 minuten lopen: Route op Google maps
Neem uitgang centrumzijde en ga linksaf. Ga niet het water over maar loop onderlangs bij de hoge kantoren en volg de gracht ook na de kruising tot volgende kruising bij Saxion hogeschool (links). Daar bij stoplichten rechtsaf de Mr. H.F. de Boerlaan op. Doorlopen tot bij het tweede stoplicht en daar linksaf slaan de Industrieweg in. De eerste straat links is de Kamperstraat. Die ingaan en volgen tot na nummer 6. Daar aan de rechterkant is de TAMTAM werkplaats.  

Bus vanaf station Deventer
Vanaf station Deventer gan meerdere bussen De beste mogelijkheid is Bus 81 vanaf het busstation Deventer tot aan halte Industrieweg, dan doorlopen in de rijrichting van de bus. Linksaf de eerste weg in: Kamperstraat en dan voorbij de eerste zijstraat na een drietal woningen het eerste pand links op de hoek. is het.
Er is ook een andere bus: Lijn 1  richting Blauwenoord, uitstappen bij halte Brandweerdam, eerste straat rechts in over het water: Schonenvaarderstraat dan 4e straat rechts Kamperstraat in. dan aan de linkerkant tussen no 10 en 8 is ons pand op de hoek.

Vanaf A1: Route op Google Maps
Neem afslag Deventer Centrum, en volg richting Centrum, rechter rijstrook aanhouden en weg rechtsafbuigend (Hanzeweg) volgen richting Raalte N348, Na de ophaalbrug linker rijstrook aanhouden en bij de 2e stoplichten linksaf de Industrieweg in. vrij direct de eerste weg rechts Kamperstraat. Na de eerste zijstraat rechts is een inrit van de parkeerplaats en op de hoek is de TAMTAM werkplaats. U kunt gratis parkeren.

Vanaf Raalte: Route op Google Maps
Bij de rotonde op de Raalterweg Deventer Centrum keizen ( N 766) Deventer in, bij de derde stoplichten linksaf richting A1-Amsterdam-Zutphen. Dit is de rondweg (Hanzeweg).
Deze weg volgen onder spoorviaduct door en bij de derde stoplichten rechtsaf Schonevaarderstraat in en dan op de volgende kruising links af de Kamperstraat in. Na nummer 8 aan de linkerkant is de inrit van de parkeerplaats en op de hoek de TAMTAM werkplaats.