DE

fr

contact

Contactgegevens

Theaterwerkplaats en kantoor:
 
Hanzeweg 45M
7418AV Deventer

Route: Google Maps
Voor de GPS: tussen Kamperstraat 6 en 8
Routebeschrijving zie hieronder.

Telefoon:
0570 591449
06 23022764 

E-mail
reactie[@]tamtamtheater.nl (Haakjes verwijderen)

KVK nr: 54856582
BTW nr: 004884395B01 

Neem vrijblijvend contact met ons op via bovenstaande nummers of mailadres 

routebeschrijving

Vanaf station NS: ±15 minuten lopen: Route op Google maps
Neem uitgang centrumzijde en ga linksaf. Ga niet het water over maar loop onderlangs bij de hoge kantoren en volg de gracht ook na de kruising tot volgende kruising bij Saxion hogeschool (links). Daar bij stoplichten rechtsaf de Mr. H.F. de Boerlaan op. Doorlopen tot bij het tweede stoplicht en daar linksaf slaan de Industrieweg in. De eerste straat links is de Kamperstraat. Die ingaan en volgen tot na nummer 6. Daar aan de rechterkant is de TAMTAM werkplaats op de hoek van een zijstaatje met bedrijfsgebouwen.


Bus vanaf station Deventer
Vanaf station Deventer gaan meerdere bussen De beste mogelijkheid is Bus 81 vanaf het busstation Deventer tot aan halte Industrieweg, dan doorlopen in de rijrichting van de bus. Linksaf de eerste weg in: Kamperstraat en dan voorbij de eerste zijstraat na een  drietal woningen op de hoek van een zijstraat rechts tussen nummer 6 en 8 met bedrijfsgebouwen is het eerste pand onze werkplaats.
Er is ook een andere bus: Lijn 1  richting Blauwenoord, uitstappen bij halte Brandweerdam, eerste straat rechts in over het water: Schonenvaarderstraat dan 4e straat rechts Kamperstraat in. Dan aan de linkerkant tussen nummer 8 en 6 is ons pand op de hoek.

Vanaf A1
Neem afslag Deventer Centrum, en volg richting Centrum, rechter rijstrook aanhouden en weg rechtsaf buigend (Hanzeweg) volgen richting Raalte N348, Na de ophaalbrug linker rijstrook aanhouden en bij de 2e stoplichten linksaf de Industrieweg in. Vrij direct de eerste weg rechts Kamperstraat. Na de eerste zijstraat rechts na een  drietal woningen op de hoek van een zijstraat bedrijfsgebouwen tussen nummer 6 en 8 is onze werkplaats.. U kunt gratis parkeren.

Vanaf Raalte
Bij de rotonde op de Raalterweg Deventer Centrum keizen ( N 766) Deventer in, bij de derde stoplichten linksaf richting A1-Amsterdam-Zutphen. Dit is de rondweg (Hanzeweg).
Deze weg volgen onder spoorviaduct door en bij de derde stoplichten rechtsaf Schonevaarderstraat in en dan op de volgende kruising links af de Kamperstraat in. Na nummer 8 aan de linkerkant is de inrit van de parkeerplaats en op de hoek de TAMTAM werkplaats.