DE

fr

Diverse recensies over
Royal Suitcase Theatre

Onderstaand afbeeldingen van diverse recensies over Royal Suitcase Theatre.
Deze uit Quebec, Canada is wel erg grappig dus die hebben we maar even vertaald!

Voor gewaarschuwde kijkers

(door Sophie Joli-Coeur)

Attentie! Attentie! De reizigers afkomstig uit Nederland, eigenaars van de verdachte koffer, geïdentificeerd als eigendom van TAMTAM objektentheater worden verzocht zich te melden bij de plaatselijke autoriteiten wegens verstoring van de openbare orde.

Deze gevaarlijke verdachten doen zich voor als de vertegenwoordigers van de “Royal Entertainment Service” door het festival d’ été de Quebec uitgenodigd om hun voorstelling Royal Suitcase Theatre te vertonen op de Place de la famille McDonald’s.

Deze oproerkraaiers luisterend naar de namen Gérard Schiphorst en Marije van der Sande gebruiken hun koffer op illegale wijze als theater. Voorts zijn zij schuldig aan het misbruik van afgedankte voorwerpen die tegen wil en dank vedettes worden in scènes vol bijtende humor.

Waarschuwing: Iedere gelijkenis van bepaalde objecten met bestaande personen of situaties is moedwillig. In het geval van zinloos geweld, seksuele verwijzingen of maatschappijkritiek kunt u klachten deponeren bij de Vereniging ter bescherming van speelgoed.

Het predikaat Koninklijk is niet meer dan een alibi voor deze twee nietsontziende heiligschenners en hun marionetten met hun reputatie van visueel avant-garde theater, om critici te intimideren.

Uit vrees om aangeven te worden verhullen deze verdachten hun werkelijke motieven achter onschuldige poppen en grootse theatereffecten.

Begeleid door een duivelse muziek bevinden deze weerloze personages zich huns ondanks ineens in de meest burleske scènes van marteling en horror,

We willen benadrukken dat het Festival zich niet verantwoordelijk stelt voor de secundaire effecten die de voorstelling zou kunnen hebben op de kijkers.

Diverse recensies